Tehyläiset jälleen torille – STTK järjestää mielenosoituksen hallituksen heikennysaikeita vastaan

Lauantaina 18. marraskuuta kello 12 STTK ja sen jäsenliitot järjestävät Helsingin Kansalaistorilla Kohtuus kaikessa -mielenosoituksen. Mielenosoituksessa vastustetaan hallituksen aikeita heikentää työelämää ja sosiaaliturvaa.

Kuvateksti
Tehy on STTK:n suurin jäsenliitto. 
Kuva: Jussi Tuokkola

STTK:laisten liittojen jäsenet eri puolelta Suomea kokoontuvat Helsinkiin lauantaina 18. marraskuuta vastustamaan hallituksen aikeita heikentää työelämää ja sosiaaliturvaa merkittävästi. 

"Meneillään on ennen näkemättömän nopea työelämän ja turvan heikentämisen aika. Jäsentemme huoli hyvinvoinnistaan ja asemastaan työelämässä on suuri ja siksi mielenosoitus", puheenjohtaja Antti Palola sanoo.

Tehy kutsuu jäseniään osallistumaan mielenosoitukseen vapaa-ajalla.

Mielenosoittajat kokoontuvat ensin Olympiastadionin Mäntymäen kentälle kello 10.30, jolta he marssivat Kansalaistorille. Ohjelma alkaa kello 12.00. 

STTK järjestää bussikuljetuksen Jyväskylästä, Lappeenrannasta, Porista, Tampereelta ja Turusta. 

Ohjelma sopii koko perheelle. Tarjolla on musiikkia ja syötävää sekä STTK:n ja jäsenliittojen edustajien haastatteluja. Tilaisuuden juontaa Katja Ståhl.

STTK toteaa tiedotteessaan, että hallitus on kovakorvainen, ei huomioi palkansaajien viestejä eikä esitä aitoja neuvotteluja.

Keskusjärjestö kutsuu mukaan myös kaikkia yhteistyötahojaan. Niitä ovat esimerkiksi muut työntekijä- ja kansalaisjärjestöt sekä opiskelijoiden, työttömien ja eläkeläisten etujärjestöt.

Tervetulleita ovat myös kansalaiset, jotka ovat huolissaan hallitusohjelman tavoitteiden vaikutuksista työelämään, toimeentuloon ja turvaan.

Lue lisää:
Kohtuus kaikessa -mielenosoitus

16.10.2023 kello 11.27 poistettu maininta, että Kotkasta lähtisi bussikuljetus. Kotkasta ei ole lähdössä bussikuljetusta.