”Saatan yllättää itseni ja mennä kunnon kieputtimiin” – Tehyläiset kokoontuivat Särkänniemeen

Tuhannet tehyläiset kerääntyivät vauhdikkaaseen jäsentapahtumaan Tampereen Särkänniemeen.

Kuvateksti
Tuhannet tehyläiset kokoontuivat jäsentapahtumaan Tampereen Särkänniemen huvipuistoon.
Kuva: Tehy

Yhteensä 7 000 tehyläistä ja heidän läheistään ovat nauttineet tänään vauhdikkaasta suvipäivästä Tehyn jäsentapahtumassa Tampereen Särkänniemessä, Näsijärven rantamaisemissa.

Tamperelainen YTHS:n terveydenhoitaja Hanna Varinen oli kuullut tulevasta Särkänniemi-päivästä työpaikkansa kahvipöytäkeskustelussa, ja sen innoittamana hän pani toukokuussa ”verkot vesille”. Koska halukkaita osallistuja huvipuistopäivään oli runsaasti, osallistujat arvottiin.

Oli iloinen yllätys, että voitin, sillä yleensä minulla ei ole ollut arpaonnea!

Hanna Varinen pöydän ääressä Särkänniemessä. Vieressä lapset Iisa, Nelli ja Artturi.
Terveydenhoitaja Hanna Varinen nautti huvipuiston riemuista lastensa Iisan (vas.), Nellin ja Artturin kanssa. Kuva: Erja Taura-Jokinen

Tamperelaisilla matka huvipuistoon ei ollut pitkä, ja Hannan lapsille monet laitteista olivatkin jo entuudestaan tuttuja. Tytär Nelli ilmoitti suosikikseen High Voltagen, joka nousee yli 15 metrin korkeuteen.

On todella hienoa, että Tehy järjestää tällaisia virkistymismahdollisuuksia jäsenilleen”, Hanna sanoi. 

Oriveden terveyskeskuksessa sairaanhoitajana työskentelevä Inka Vilko oli Hanna Varisen tapaan iloisen yllättynyt arpaonnestaan. Hän oli puolisonsa ja lastensa kanssa lipunut muun muassa Tukkijoen laskuissa ja roiskeissa, jonka jälkeen perhe rauhoittui nauttimaan vastapaistetuista vohveleista. Vilkon perhe aikoo kesän kuluessa käydä myös Linnanmäellä ja Tykkimäellä.

Timo ja Inka Vilko lastensa Siirin ja Venlan kanssa Särkänniemessä.
Timo ja Inka Vilko käyvät tänä kesänä ainakin kolmessa huvipuistossa lastensa Siirin (edessä vas.) ja Venlan kanssa. Kuva: Erja Taura-Jokinen

Tampereella Hatanpään puistosairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Otto Makkonen tuumasi, että huvipuistossa vietetyt tunnit ovat mukavaa vaihtelua arkeen. Mies oli menossa suoraan Särkänniemestä iltavuoroon. 

Saatan ylittää itseni ja mennä vielä tästä kunnon kieputtimiin!

Edessä olevalle kesälomalle hänellä ei ollut erityisempiä suunnitelmia.

Tärkeintä on saada viettää aikaa perheen kanssa ja olla irti työkuvioista.

Vilma, Otto, Eelis ja Eveliina Makkonen Särkänniemessä.
Vilma (vas.), Otto, Eelis ja Eveliina Makkonen liittyivät jonon jatkeeksi odottamaan pääsyä kiepauttamaan onnenpyörää. Kuva: Erja Taura-Jokinen